Narzędzia użytkownika

Narzędzia witryny


reinstalacja_serwera

Reinstalacja serwera

Jeżeli chcesz, aby Twój serwer był jak nowo zainstalowany, możesz użyć opcji wyczyść serwer. W panelu wykonaj następujące kroki:

  1. Wybierz serwer z listy
  2. Kliknij Pokaż niebezpieczne opcjie
  3. Kliknij Wyczyść serwer
  4. Przeczytaj ostrzeżenie i potwierdź operację

Uwaga! Wszystkie pliki map, pluginów, pliki konfiguracyjne i wszystko inne zostanie bezpowrotnie usunięte!

reinstalacja_serwera.txt · ostatnio zmienione: 2016/12/15 21:39 przez marcinc